top of page
  • Poza scriitoruluiBarbara Bacauanu

Horoscop 2023 - Rac


Anul 2023 este ultimul din cei 16 ani (2008-2024) în care planeta Pluto mai rămâne în zodia opusă ție, Capricornul, după care părăsește definitiv această zonă, care pentru tine reprezintă relațiile apropiate, oamenii de suflet, cei pe care îi iubești. Ca ultim pas al transformării personale în acest sector, se va pune accent pe relații, dragoste, căsătorie și partener de viață.


Dacă viața ta personală și relațională sunt armonioase și satisfăcătoare împreună, anul 2023 îți va certifica că te afli pe drumul cel bun și îți va întări uniunea și mai mult! Te ai pe tine, dar ai alături și oamenii potriviți ție!


La celălalt pol, poate fi anul în care în sfârșit poți spune stop unor lungi legături în care alții au fost pe primul loc, nu tu, în care te-ai abandonat, te-ai sacrificat și ai uitat cine ești doar ca să fie ei fericiți.


Este momentul să rupi acele lanțuri care te-au limitat, care te-au ținut pe loc și care te-au închis într-o frumoasă colivie de aur.


Este timpul să zbori și, cu toată emoția ce te caracterizează, să oferi iubire, iertare și apreciere propriei persoane.

Ție.

Poate fi ceva străin de tine pentru că te-ai lăsat pe ultimul loc de atâtea ori, dar despre asta este vorba anul acesta, când va trebui să te apropii din ce în ce mai mult de tine.


Să te vezi, să te întregești, să te recunoști și să fii!


Desprinde-te de atașamente și dependențe și ieși în lume. Socializează, întâlnește-te cu oameni, participă la cursuri, plimbă-te, călătorește, cântă, dansează și împlinește-ți dorințe pe care le ții ascunse în suflet de-o viață! În acest fel, vei atrage către tine noi oportunități, vei deschide uși la care nu visai, vei afla noi informații și vei trasa o nouă viață pentru tine.


Atât personal, cât și relațional, social sau carieristic, ai posibilitatea de a creea de la zero o nouă cale și o nouă lume.

Cea în care tu să fii împlinit. Cea în care să fii autentic. Cea care să te bucure. Cea care să îți aducă cel mai mult succes! Cea în care să fii cel mai bine din toate punctele de vedere!


Este minunat să fii tu!


Dacă te regăsești în ceea ce am scris sau te ajută această postare, lasă-mi un semn în comentarii! Un an minunat îți doresc!

 

Iti doresti sa studiezi in Scoala de Stiinte Spirituale?

Viziteaza pagina: Cursuri!

36 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


Alte articole
Urmareste-ne si pe
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page