top of page
  • Poza scriitoruluiBarbara Bacauanu

Previziuni Numerologice - 2023

Previziuni pentru toate Vibratiile nasterii, de la 1 la 9!Anul 2023 este unul cu vibrație generală 7. Care sunt previziunile personalizate numarului tau de destin? Citeste interpretarile aferente lui!


Nu știi care îți este Vibratia nasterii?

El se afla adunand toate cifrele ce compun data ta de nastere si reducand suma rezultata la un singur numar cuprins intre 1 si 9.


Exemplu: Pentru cineva nascut in 28.8.1996, Vibratia nasterii este 2+8+8+1+9+9+6 = 43 = 4+3 = 7.

Vibratia nasterii este primul numar care se calculeaza in Numerologie si mai poarta numele de Numarul Destinului.


In functie de vibratia nasterii tale, urmareste previziunile numerologice ale anului 2023!


Vibratia 1


Anul 2023 aduce pentru tine transformări foarte profunde, care te vor ajuta să ieși din zona de confort și să te depășești pe tine însuți! Poate nu va fi ușor, poate nici plăcut, dar ceea ce vei experimenta și vei obține la sfârșitul anului este deosebit de valoros!


Vei avea ocazia de a înfrunta fricile personale, de a te cunoaște mai bine, de a te detașa de ceea ce nu îți mai face bine, de a te vindeca și a evolua!


Nu opune rezistență situațiilor pe care nu le poți controla cu totul, ci lasă-te condus(ă) de fluxul evenimentelor!


Totul se va întâmpla așa cum trebuie să se întâmple, spre binele tău suprem!


Elimină din jurul tău persoanele sau situațiile negative și ai grijă să te înconjori de lucrurile care îți fac cu adevărat plăcere!


Anul acesta ai oportunitatea de a crește financiar, de a schimba radical modalitatea în care obții venituri, de a pune în aplicare visurile tale mărețe! Vei reuși să faci acest lucru dacă te eliberezi de modul tradiționalist de gândire, dacă te valorifici mai mult și dacă consideri că meriți! Cu cât pui mai mult preț pe tine, cu atât universul te va răsplăti mai tare!


Cuvântul cheie pentru tine în acest an este infinit! Visează departe, ridică ștacheta, treci dincolo de posibilități și vei avea parte de cea mai frumoasă aventură! Cea în care tu ești numărul 1!

 

Vibratia 2


Anul 2023 marchează pentru tine un final de ciclu de 9 ani, dându-ți posibilitatea de a sumariza, de a identifica care au fost experiențele transformatoare de până acum, de a învăța din lecțiile primite și de a închide glorios o mare etapă!


Este indicat ca acum să te detașezi de toate acele situații care nu îți mai aduc evoluția, să pui în aplicare toată experiența acumulată și să te gândești care este următorul mare pas pe care dorești să îl faci în această viață!


Pentru a avansa și a merge mai departe, este posibil să fie nevoie să lași în urmă relații, locul de muncă actual, zona de confort, rutina, dependențele și tot ce nu mai este în acord cu tine de la acest moment!


Este o perioadă a detașării, a eliberării, a regenerării și a vindecării! Ai posibilitatea de a vedea acum mult mai clar atât situația din viața ta, cât și posibilitățile viitorului!


Ușile pe care nu mai trebuie să intri se vor închide, iar cele în spatele cărora se află o nouă cale de destin se vor întredeschide ușor! Deși cu pași mărunți, ceea ce faci acum clădește realitatea ce se va materializa în următorii ani!


Cuvântul cheie pentru tine în acest an este evoluție! Visează departe, ridică ștacheta, treci dincolo de posibilități și vei avea parte de cea mai frumoasă aventură! Cea în care îți vei clădi o nouă viață!

 

Vibrația 3


Anul 2023 marchează pentru tine o perioadă de noi începuturi din toate punctele de vedere!

Dacă în anul anterior ai fost pus la încercare, ai fost în tensiune și ți se pare că multe lucruri s-au schimbat în viața ta, acum poți să răsufli ușurat!


Ce este mai greu a trecut, iar tu ești liber ca pasărea cerului să zbori încotro dorești!


În acest an poți pune bazele unei afaceri, poți schimba locul de muncă, poți incepe o relație nouă, să îți faci noi prieteni ... sau pur și simplu să inițiezi activități pe care nu le-ai mai încercat până acum!


Starea ta de spirit este în continuă creștere, entuziasmul în fața noului te animă și simți că trăiești o mare aventură! Fii pe fază la toate oportunitățile ce apar și nu rămâne în zona de confort! Cu curiozitatea-ți caracteristică, dacă urmărești noile experiențe, vei avea foarte multe de câștigat!


Este o perioadă bună și pentru a investi în tine, pentru a face sport, pentru a deveni mai activ, nu numai în plan mental, ci și fizic! Mergi înainte, trăiește, simte, bucură-te, inspiră aer curat, viața este frumoasă!


Cuvântul cheie pentru tine în acest an este inițiativă! Visează departe, ridică ștacheta, treci dincolo de posibilități și vei avea parte de cea mai frumoasă aventură! Cea în care ți se deschid toate ușile!

 

Vibrația 4


Anul 2023 marchează pentru tine o perioadă de alegeri, deoarece de mai multe ori pe parcursul lui te vei afla în fața unei răscruci:


Să pleci sau să stai la actualul loc de muncă?

Să ieși sau nu din zona de confort?

Să accepți sau nu o anumită situație?

Să depui eforturi în relație sau să renunți?

Să o iei la dreapta sau la stânga?


Pentru a nu fi pus(ă) în încurcătură și pentru a nu fi radical, ca pe urmă să îți pară rău, aplică pentru această perioadă regula echilibrului! Cântărește bine înainte de a lua o decizie, nu te poziționa la o extremă pentru a o judeca pe cealaltă, nu refuza radical o parte!


Din punct de vedere relațional, cel mai bine este să te pui și în locul celuilalt, să fii corect și în armonie interioară, să îți exprimi emoțiile și sentimentele și să știi cu adevărat ce vrei!

Experiențele, situațiile de viață și oamenii pe care îi vei întâlni îți vor fi oglinzi foarte puternice - ceea ce vezi și îți place sau nu la ei este ceea ce se află și în interiorul tău!


Pentru a face schimbări palpabile în viața ta este nevoie de schimbări profunde la nivelul sufletului, subconștientului și a vieții personale, intime, interioare! Relațiile care nu îți mai fac cinste, care te țin pe loc, care nu îți mai oferă împlinire este posibil să se destrame acum și noi persoane să intre în viața ta!


Lasă-te condus de ceea ce simți - dacă ți-este bine, rămâi, însă dacă nu este plăcut, pleacă!


Cuvântul cheie pentru tine în acest an este iubire! Apleacă-te către tine, către viață, către ceilalți cu căldură și vei obține armonie pe toate planurile!

 

Vibrația 5


Anul 2023 marchează pentru tine o perioadă de expansiune, creștere, evoluție, progres și șansă! Este un an în care ai posibilitatea de a culege roadele muncii de până acum, de a lansa proiectul la care lucrezi demult, de a face o schimbare profesională mare sau, pur și simplu, când toate îți ies ca la carte!


Ai undă verde din mai multe direcții, ușile la care bați se deschid ușor și întâlnești oamenii potriviți în cel mai bun moment!


Este o perioadă excelentă pentru a învăța ceva nou, pentru a te dedica acumulării de informație, dar și pentru a te exprima pe deplin! Artă, scris, creativitate, dans, sport, călătorii, drumeții ... și orice te ține în priză sau în mișcare îți va fi benefic! Nu este un an în care să stai pe bancă, ci în care să acționezi, să te implici, să demarezi și, mai presus de toate, să trăiești!


Relațional, vei avea abilitatea de a spune lucrurilor pe nume, de a fi sincer și în adevăr, de a rezolva situațiile tensionante cu o mai mare claritate și ușurință! Știi ce vrei și ... nu mai poți amâna! Este o perioadă a libertății personale, iar dacă ceva te ține pe loc, mai mult ca sigur îți vei lua zborul către un nou orizont!


Dacă ești singur(ă), vibrația anului în curs predispune către noi relații. Este foarte posibil să întâlnești mai multe persoane, să socializezi cu diferite tipologii de oameni, să ai o viață socială intensă.


Nu te arunca cu capul înainte într-o singură direcție, evită situațiile duale sau complicate și stabilește-ți clar ce vrei! Cuvântul cheie pentru tine în acest an este șansă! Urmărește oportunitățile ce apar acum în viața ta și urcă-te în tren! Mai mult ca sigur nu vei regreta, vei avea parte de o călătorie minunată!

 

Vibratia 6


2023 este pentru tine anul deciziilor importante! A venit timpul să ai claritate asupra tuturor aspectelor din viața ta, astfel încât să poți identifica situațiile ce nu îți mai sunt favorabile, blocajele, impedimentele și tot ce te ține pe loc și pentru a te apuca de ...

curățenie!


Cântărește, analizează, fii obiectiv(ă) și decide categoric ce trebuie înlăturat din jurul tău și ce îți este în continuare favorabil! Pune pe această listă obiceiuri, tabieturi, rutina ta zilnică, familia, relația cu partenerul de viață, prietenii de suflet și tot anturajul, hobby-urile și responsabilitățile, proiectele în care ești implicat și visurile personale!


Ce primează, ce îți dorești, cum vrei să fie viitorul tău? Totul depinde de ce alegi ... acum.


Este un an în care îți poți restructura întreaga viață, deoarece stategia, planificarea și pragmatismul pot înlocui iluzii sau speranțe ce te făceau să pierzi energie într-o direcție nefavorabilă! Pas cu pas și cărămidă cu cărămidă poți pune bazele unei noi vieți, mult mai stabilă și mai concretă.


Relațional, dacă ești într-o situație în care lucrurile nu au fost niciodată clare, în care au bântuit secrete sau minciuni, acum este perioada în care să afli, să vezi, să auzi și să știi adevărul! Poate fi dureros, dar în același timp eliberator! La polul opus, dacă lucrurile merg bine și relația este favorabilă, este anul în care poți spune DA sau în care să apreciezi altfel ceea ce ai!


Cuvântul cheie pentru tine în acest an este lumină! Rămâi mereu pe calea cea dreaptă, ascultă-ți sufletul, dar și rațiunea și nu te abate de la adevărul personal! Tu ești propriul tău stăpân!

 

Vibratia 7


2023 este pentru tine anul libertății totale, al evadării din cotidian, al expresivității și al iubirii!

În funcție de situația în care te afli în prezent, experiențele pot fi mai mult sau mai puțin spectaculoase! Dacă ești singur(ă) sau într-o relație din care lipsesc multe ingrediente ca să te simți împlinit(ă), atunci pregătește-te pentru schimbări!


Universul îți trimite o mână de ajutor, un brânci sau o provocare pentru a te scoate din zona de confort, din rutină și resemnare și pentru a-ți arăta o altă față a vieții! Este momentul să te deschizi către adevărata ta natură, să dai glas dorințelor, să te bucuri, să te aventurezi în necunoscut și să simți gustul adrenalinei, al pasiunii și al independenței!


Este posibil să te îndrăgostești, să cunoști oameni noi, să ieși în lume mai mult, să participi la evenimente, petreceri sau spectacole, să călătorești, să primești invitații din mai multe părți! Fii flexibil(ă) și răspunde afirmativ tuturor chemărilor ce te eliberează din rutina pe care ai construit-o. Ai nevoie de aer, de mișcare, de vitalitate, de energie pozitivă și de ... tine!


Dacă te-ai lăsat pe ultimul loc anul trecut (sau chiar mai bine de atât), a venit momentul să întorci focusul spre propria persoană! Ce te bucură? Care îți sunt dorințele? Ce te face să râzi cu poftă? Unde îți este spiritul tânăr?


Răspunde cu sinceritate la aceste întrebări și mai mult ca sigur vei înțelege care îți este direcția în care trebuie să mergi!


Cuvântul cheie pentru tine în acest an este iubire! Iubire de sine, iubire pentru celălalt, iubire de viață. Pentru a avea cea mai frumoasă relație de iubire cu cineva, întâi creează o relație minunată cu tine!

 

Vibratia 8


2023 este pentru tine anul concretizării tuturor relațiilor apropiate: relația cu părinții, copiii, partenerul de viață, prietenii, colegii sau persoanele de la locul de muncă. Este momentul să intri în echilibru și să se așeze lucrurile cum este mai bine pentru tine, chiar dacă asta înseamnă întâi haos, răsturnare de situație, imprevizibilitate!


Relațiile toxice, nefavorabile, iluzorii, neadevărate, greoaie sau construite pe nisipuri mișcătoare sunt primele pe care se pune accent, în sensul că te poți detașa, elibera sau rupe definitiv!


În situația în care relațiile în care ești implicat(ă) sunt favorabile, dar totuși au răni de vindecat sau probleme de rezolvat, nu amâna! Este o perioadă bună pentru a repara, pentru a ierta sau pentru a înțelege și punctul celuilalt de vedere.


Dacă ești singur(ă), energia anului în curs îți este extrem de favorabilă pentru a cunoaște pe cineva cu care să fii pe aceeași lungime de undă, cu care să te potrivești și cu care să vibrezi la unison!


Ai nevoie de iubire, de echilibru și armonie, de familie și siguranță, dar pentru a avea toate acestea este nevoie ca mai întâi să faci pace cu tine, să fii în acord între ce simți și ce afișezi, între ce dorești și cum acționezi!


Echilibrând propia persoană, vei emana o nouă vibrație, care va avea ecou asupra tuturor relațiilor tale, trecute, prezente și viitoare! Decide clar ce este bine pentru tine, iar universul va alege exact oamenii pe care trebuie să îi întâlnești!


Cuvântul cheie pentru tine în acest an este uniune! Iubirea este mai aproape de tine ca niciodată, dă-i voie să intre în viața ta!

 

Vibratia 9


2023 este pentru tine anul în care parcă timpul se oprește pe loc pentru a-ți oferi răgazul de a face ordine în trecut. Cicluri mai scurte sau mai lungi din viața ta sunt pe cale să se închidă, să tragi linie la tot ce a fost și să evaluezi ce ai învățat, ce ai dobândit și care este următorul pas pe care trebuie să îl faci pentru a fi în acord cu cea mai bună variantă a ta!


Asta poate însemna că este nevoie să îți schimbi stilul de viață și să te dedici mai mult conexiunii cu sufletul, să te desprinzi de acele îndeletniciri care au devenit obositoare și nu te mai încântă, să renunți la oameni care te seacă de energie și, în general, să faci curățenie în jurul tău, fără menajamente, regrete sau dubii!


Posibil să se fi acumulat oboseală, stres, tensiune interioară, iar corpul, mintea și sufletul tău să aibă nevoie de repaus!


Este o perioadă bună în care să stai tu cu tine, în care să te plimbi în natură, în care să meditezi, să faci sport, să mănânci sănătos, să faci sport și să te aliniezi energetic! Retrăgându-te în interior, vei descoperi o lume bogată, plină de culoare, imaginație, dorințe, trăiri, sentimente cărora nu le-ai dat importanță și nu le-ai valorificat!


Mesaje subtile, sincronicități și revelații pot face parte din viața de zi cu zi dacă rămâi receptiv(ă) și deschisă către schimbările ce au loc acum!


Nu este o perioadă în care să rămâi blocat(ă) în atașamente, dependențe și situații blocate, ci una în care să pui punctul pe i, să finalizezi și să mergi mai departe!


Cuvântul cheie pentru tine în acest an este intenție! Ceea ce sădești acum se va materializa în toți anii ce urmează!


 

Rezonează cu ceea ce simți? Lasă-mi un semn în comentarii! Un an minunat să ai!


Doresti sa studiezi numerologia previzionala sau alte cursuri spirituale? Apasa aici!

99 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comentarios


Alte articole
Urmareste-ne si pe
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page